Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Ramon celebra la tercera jornada de protecció civil.

Un esdeveniment que va comptar amb una notable participació del veïnat del municipi.

Imatge del moment de la jornada
Imatge del moment de la jornada

DIMARTS 21 MAIG 2024

Sant Ramon celebra la tercera jornada de protecció civil

El passat 18 de maig, l’Ajuntament de Sant Ramon va organitzar la tercera jornada de protecció civil, un esdeveniment que va comptar amb una notable participació del veïnat del municipi. Les ponències van ser a càrrec de destacats experts en el camp de la protecció civil: el Sr. Albert Pujol, tècnic de Protecció Civil del Consell Comarcal de la Segarra; el Sr. Francesc Moncasí, Cap de la Unitat Territorial 4 de Bombers a la regió de Lleida; i el Sr. Òscar Balaguer, tècnic del 112.

Durant la jornada es van abordar temes clau per a la comunitat, com ara l'organització municipal en matèria de protecció civil, la prevenció d'incendis de vegetació, amb una anàlisi de les campanyes forestals d'aquest estiu i futures, així com el funcionament del servei d'emergències 112.

L’acte es va inaugurar amb els parlaments de l’alcalde, Josep M. Ribera, que va destacar les accions en matèria de protecció civil realitzades fins ara per l’ajuntament. També va intervenir el Conseller Comarcal protecció civil i medi rural, Josep Giribets, qui va elogiar la tasca desenvolupada des de l’àrea de protecció civil del Consell Comarcal de la Segarra.

Aquestes jornades continuen sent una eina essencial per a la formació i la conscienciació de la ciutadania en temes de seguretat i emergències, reafirmant el compromís del municipi de Sant Ramon amb la protecció i el benestar dels seus habitants.

 

Sant Ramon, maig de 2024.