Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de persones participen en la xerrada “Acabem amb la violència de la paraula per parlar dels nostres cossos” de Marta Pontnou, a Sant Ramon.

Amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista envers les dones, el Consell Comarcal amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Ramon van organitzar aquest passat cap de setmana la Xerrada: “Acabem amb la violència de la paraula per parlar dels nostres cossos” a càrrec de Marta Pontnou, assessora d'imatge i autora del llibre; “Sexe ficció”.

Imatges del moment de la xerrada al Local Social de Sant Ramon.
Imatges del moment de la xerrada al Local Social de Sant Ramon.

DIMARTS 23 NOVEMBRE 2021

  • Nota de premsa

Una cinquantena de persones participen en la xerrada “Acabem amb la violència de la paraula per parlar dels nostres cossos” de Marta Pontnou, a Sant Ramon.

Amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista envers les dones, el Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Ramon van organitzar aquest passat cap de setmana la Xerrada: “Acabem amb la violència de la paraula per parlar dels nostres cossos” a càrrec de Marta Pontnou, assessora d'imatge i autora del llibre; “Sexe ficció”.

La xerrada es va realitzar al Local Social de Sant Ramon i va comptar amb la presència de la consellera de serveis socials, igualtat i Salut al Consell Comarcal, Gemma Martínez, acompanyada de l’alcalde al municipi de Sant Ramon, Josep Maria Ribera. Totes dues autoritats van destacar la feina que constantment cal seguir fent, des de les administracions, per lluitar contra la violència masclista.

L’acte, amb motiu del dia internacional contra la violència masclista, es va organitzar també amb la col·laboració de l’associació de Dones Vent seré al municipi i l’associació de joves La Mansa que van fer la lectura del Manifest.

La xerrada va tenir molt bona acollida, ja que gairebé una cinquantena de persones van omplir el Local Social. Marta Pontnou, va fer una exposició molt amena de com ens podem agradar a nosaltres mateixos i superar la pressió de l’estètica en el món que vivim. També va fer una exposició i debat de la influència de les xarxes socials en els nostres fills i filles, i el llenguatge agressiu que s’utilitza la majoria de cops.

Aquesta xerrada és un dels molts actes que la Segarra projecta aquests dies al voltant del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista envers les dones. Els actes a la comarca hi participa activament el SIAD del Consell Comarcal (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) que treballa dia a dia per combatre aquesta xacra de la violència masclista envers les dones. Trobareu el cartell amb tots els actes a la Segarra a la web www.ccsegarra.cat

Sant Ramon, 20 de novembre de 2021. 

Imatges del moment de la xerrada al Local Social de Sant Ramon.