Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida a la primera fase de les obres del carrer de la Bassa de Viver

L’Ajuntament de Sant Ramon ha adjudicat les obres a l’empresa Ribalta i Fills.

Les obres al carrer més meridional de Viver de Segarra van començar el 29 de juny
Les obres al carrer més meridional de Viver de Segarra van començar el 29 de juny

DILLUNS 03 JULIOL 2023

La primera fase de les obres al carrer de la Bassa de Viver de Segarra van començar el dijous 29 de juny. L’objectiu és arranjar el carrer, atès que dona accés a diversos habitatges i magatzems del poble. L’adjudicació de les obres ha sigut per a l’empresa de construcció Ribalta i Fills SA. 

En aquest vial el formigó està malmès, fet que dificulta el trànsit de vehicles. Cal tenir en compte que el carrer de la Bassa és el carrer més meridional de Viver. A aquest s’hi accedeix des de la Plaça Major i comunica amb la carretera que condueix a Comabella i Sant Guim de la Plana. Per arranjar el carrer també cal refer les connexions superficials que condueixen verticalment les aigües pluvials al clavegueram. 

L’obra es completarà amb una segona fase, de pavimentació de la zona de la bassa, que s’executarà en un futur. A més d’aquest carrer, també es repararan dues zones més de l’interior del poble el deteriorament de les quals fa necessari d’intervenir-hi superficialment a nivell del paviment. 

El pressupost general de l’obra projectada és de 37.590,75€ (IVA inclòs), i l’Ajuntament ha aconseguit una subvenció del Pla de Cooperació per a inversions de la Diputació de Lleida per un import de 25.194,60 €.