Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per la vuitena edició de la cursa de muntanya SantRUNmon

Es celebrarà diumenge 9 de febrer i constarà de 23km que recorreràn els camins i corriols de la comarca, amb sortida i arribada a Sant Ramon

DIJOUS 30 GENER 2020

Sant Ramon prepara per vuitè any consecutiu una de les curses de muntanya més característiques i exigents de la Segarra, la SantRUNmon.

La cita serà diumenge dia 9 de febrer a les 9:30 del matí, amb sortida i arribada a la Plaça Sant Jaume, mantenint el recorregut de 23km de les passades tres edicions, que transcorrerà pels nuclis Sant Ramon, Guspí, Portell, Ferran, Malacara i Altrariba i comptarà amb desnivell positiu d’uns 750m. Respecte a la superfície, els corriols seran els grans protagonistes, amb un 60% de presència, seguit d’un 25% de camins i un 5% d’asfalt.

Pel que fa a les xifres, l’organització comptarà amb un centenar de voluntaris i uns dos-cents seixanta corredors, que encara poden inscriure’s fins diumenge 2 de febrer i que el dia de la cursa seran obsequiats amb una samarreta i una bossa de productes artesans del “Pastoret”, “Matoll” i ”Sastret’s”. També hi haurà servei de fisioteràpia, entrepà i beguda.

Com a novetat d’enguany, es substituiran les cintes de marcatge i els gots de plàstic  dels set avituallaments, per banderes i gots reutilitzables. La jornada es complementarà amb les curses infantils a partir de les 10h a la Plaça Sant Jaume, que clouran amb un esmorzar a base de coca i xocolata.

Clica aqui per fer la inscripció i conèixer tota la informació de la SantRUNmon 2020

PER INSCRIURE'S A LES CURSES INFANTILS CAL FER CAL FER LA INSCRIPCIÓ PRÈVIA AL MESTRE D’EDUCACIÓ FÍSICA DEL VOSTRE CENTRE EDUCATIU