Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre un segon grup de WhatsApp informatiu a Sant Ramon

El primer grup de WhatsApp ha arribat a la seva capacitat màxima i per això s'ha obert un segon grup que tindrà la mateixa funció que el primer, i en el qual si publicaran els mateixos continguts.

QR per unir-se al segon grup de Whatsapp informatiu
QR per unir-se al segon grup de Whatsapp informatiu

DILLUNS 10 GENER 2022

A principis de gener s'ha creat un segon grup de WhatsApp per fer arribar més fàcil i ràpidament als vilatans, ja que el primer que es va crear al novembre ha arribat al número de màxim de persones. En els dos grups es publicarà la mateixa informació!

A efectes de poder tenir una comunicació més directa amb les veïnes i veïns, es va crear un grup de WhatsApp del municipi de Sant Ramon, que actualment està ple, per aquest motiu es crea un segon grup. Això permetrà fer els avisos més ràpids i fins i tot realitzar avisos d'emergència com gestió del butà, talls de subministraments, etc. No obstant això, les eines que s'utilitzaven anteriorment es continuaran utilitzant i s'hi afegirà aquesta nova eina de comunicació directa.

El grup és un grup obert als vilatans i és de caràcter informatiu és per això que només s'envia informació des de l'Ajuntament, la resta d'usuari només poden llegir la informació enviada.

Per entrar al grup s'ha habilitat el següent codi QR, d'aquesta forma només escanejant el codi ja podeu entrar al segon grup (si esteu al primer grup, no cal que entreu en aquest grup, ja que el contingut serà exactament el mateix) i estar al cas de tot el que passa al municipi. També podeu entrar al grup fent click aquí.

Dilluns 10 de gener de 2021.

Ajuntament de Sant Ramon

premsa@ccsegarra.cat

@AJStRamon @ajsantramon