Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Ramon celebrarà un Sant Jaume excepcional

La festa major de La Manresana del pròxim dissabte 25 estarà condicionada per les mesures de seguretat respecte la COVID-19

DIVENDRES 17 JULIOL 2020

El Sant Jaume d’enguany s’escau en dissabte i era una bonica oportunitat d’omplir la Plaça de la Bassa de gom a gom com en les millors ocasions, però degut a la situació extraordinària en què ens trobem no serà possible.


No obstant això, els actes que impulsa l’Ajuntament de Sant Ramon són els mateixos que els dels anys anteriors, tot i que les condicions d’aquests siguin ben diferents. A les 11:00 h del matí tindrà lloc una missa solemne a la Plaça de la Bassa. Per tant, no es durà a terme a l’Església de Sant Jaume com era habitual, sinó que se celebrarà en un escenari a l’aire lliure on les condicions de seguretat respecte la COVID-19 són més favorables.


Per acabar la festa major, hi haurà una cantada d’havaneres a les 20:30 h amb el grup Els pescadors de l’Escala. El grup de música popular carrega al seu darrere més de sis mil actuacions en directe, trenta enregistraments discogràfics, i actualment són el grup d’havaneres més antic del nostre país. La seva impecable trajectòria musical al llarg dels seus 50 anys d’història ha fet que hagin estat reconeguts amb la Creu de Sant Jordi, una distinció atorgada per la Generalitat de Catalunya. Tanmateix, en el seu concert a la Plaça de la Bassa no podrem gaudir de servei de barra ni del tradicional rom cremat de Sant Jaume.