Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Ramon celebra amb èxit el seu carnaval

El passat dissabte 17 de febrer, el municipi de Sant Ramon va vibrar amb la celebració del seu esperat carnaval, el qual va destacar per la seva gran participació i ambient festiu.

Imatge del Carnestoltes
Imatge del Carnestoltes

DIVENDRES 23 FEBRER 2024

Nota de premsa.-

Sant Ramon celebra amb èxit el seu carnaval.

El passat dissabte 17 de febrer, el municipi de Sant Ramon va vibrar amb la celebració del seu esperat carnaval, el qual va destacar per la seva gran participació i ambient festiu.

La festa va iniciar a les 18:30 hores amb una animada rua que va partir des de davant de l'ajuntament i va recórrer els carrers fins arribar a la sala de ball. La rua va ser engalanada pel dinàmic grup d'animació La Salcavila, creant un espectacle de colors i ritme on les comparses i els disfresses es van moure al compàs de la música i l'animació.

Ja a la sala de ball, la festa va continuar amb l'entusiasta animació de La Salcavila i la seva “mobildisc”, qui va convidar a tots els assistents, des dels més grans fins als més petits, a cantar, ballar i gaudir de la celebració fins ben entrada la nit.

A la mitja part, l'alcalde Josep M. Ribera i el regidor Roger Rubió van tenir l'honor de lliurar els premis a les diferents categories. El reconeixement va recaure en la categoria 'Disney' per als nans i la Blancaneus, en la categoria 'Del Mar' per als qui van optar per disfresses marines, en la categoria d'animació per als animats cheerleaders, i en la categoria individual per a l’home làser.

Cal destacar també el servei de barra i entrepans que va ser a càrrec del Club de Futbol U.E Sant Ramon, prenent el relleu després de quatre anys al Club Tennis Taula de Portell, una contribució que va afegir encara més color i dinamisme a aquesta jornada festiva.

Amb aquesta exitosa edició del carnaval, Sant Ramon reafirma la seva tradició i la seva capacitat per organitzar esdeveniments que uneixen i diverteixen a tota la comunitat.

Sant Ramon, febrer de 2024.