Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Portell rep als Reis d'Orient al local social "La Unió"

El centre cultural i recreatiu "La Unió" de Portell va rebre els Reis d'Orient a causa de la pluja.

DIMECRES 10 GENER 2024

La nit del 5 de gener és màgica per a tothom, la qual esperem amb moltíssima il·lusió perquè sabem que els patges reials ja tenen les nostres cartes que amb tant de nerviosisme escrivíem dies abans demanant regals, joguines i desitjos, però sobretot molta Salut i Amor.

Enguany, degut a la pluja constant durant tota la tarda, el poble de Portell va rebre a Ses Majestats els Reis d’Orient directament al local social del poble La Unió. Tot i el plugim, els Reixos arribaren sobre la seva carrossa ben guarnida sota un cel il·luminat amb grans focs artificials, crits de Benvinguda i pluja de caramels.

Un cop dins el local, el Padre Diego va donar la Benvinguda a tothom i entregà als Reixos la clau gran del poble, que simbolitza l’ obertura de totes les portes de les cases del poble de Portell per deixar els regals d’ aquells que no van poder assistir a la cavalcada, però sí van entregar les seves cartes reials.

Al local va tenir lloc l’ entrega de regals dels presents allà, on tot el poble passem una nit màgica de germanor i plena d’emocions, i a on no falta ni un somriure, i de la qual, tots vivim amb intensitat una tradició que després de tants anys, es manté en un poblet de La Segarra.

Moltíssimes gràcies Reixos de Portell per fer possible que gaudim un any més d’ aquesta nit tant especial per a tots nosaltres: ”Molt bon viatge de tornada, i fins l’any vinent!”.

Galeria d'imatges