Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Observant la nit màgica...

Durant les festes de Nadal, diferents senyals indicaven que aquest any, malgrat la crisi sanitària en la que ens trobem, seria possible que...
Sant Ramon
Sant Ramon

DIMECRES 13 GENER 2021

Un bon dia, una felicitació de Nadal signada per les Reines Magues; i dies després, un comunicat – lliurat de porta en porta - de part de  l’Ajuntament de Sant Ramon,  posaven de manifest que la Nit de Reis del dia 5 de gener del 2021 brillaria com sempre. 

Ses Majestats estaven ultimant els preparatius per tal d’adaptar-se, com totes i tots hem hagut de fer, a les mesures sanitàries vigents. 

La incertesa s’havia acabat. 

Observar i sentir les expressions dels  infants davant d’aquella esperada noticia va ser meravellós... Ells, sempre amb la mirada positiva i mostrant una vegada més la capacitat d’adaptar-se als petits i/o grans canvis que ens porta la vida. 

Aquest any tocava quedar-se a casa i esperar, amb família, el moment en què la música, que tan especial fa aquesta nit, ens indiqués que Ses Majestats ja s’acostaven. 

Cap a les sis de la tarda van començar a sonar pels altaveus de Sant Ramon i  la Manresana les nadales tradicionals, les de sempre...  i amb elles,  van començar a aflorar encara més les emocions de petits i grans. Era el moment en què la desitjada i màgica Nit de Reis s'iniciava.

Pels volts de dos quarts de set, un nou estil de música ens va sorprendre: el grup de xaranga Estrella Band, banda musical de les Terres de l’Ebre, va encetar el seu variat repertori. Versions alegres, animades, familiars  i que invitaven a moure el cos, bons ingredients per fer passar el fred i fer encara  més especial aquella nit.

La banda va acompanyar en tot moment la Cavalcada de Ses Majestats i els Patges Reials, aturant-se a totes i cadascuna de les cases on hi havia infants esperant el moment en què es fessin realitat els desitjos que amb tanta paciència havien esperat. 

Una nit per recordar amb il·lusió, per reafirmar que cal reinventar quan és necessari, i per valorar l’exemple i la capacitat de resiliència que els infants ens han demostrat durant els últims mesos de les nostres vides.

Document Actions