Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millora de l’encreuament entre els carrers de la Font i de Baix a Viver (Sant Ramon)

Entre els mesos de desembre de 2019 i març de 2020 es van dur a terme les obres de millora de l’encreuament entre els carrers de la Font i de Baix al nucli de Viver.

DILLUNS 06 ABRIL 2020

L’existència d’una construcció en ruïnes en aquest punt viari impedia l’accés directe a les explotacions agrícoles i ramaderes situades al sud de Viver per part de vehicles de gran envergadura, cosa que obligava a haver d’utilitzar camins alternatius que inevitablement s’anaven degradant cada vegada més.

L’Ajuntament de Sant Ramon, amb la col·laboració de l’Associació de veïns i veïnes de de Viver va adquirir la construcció esmentada juntament amb la parcel·la on s’ocupava, cosa que va permetre l’execució de les obres de millora de l’encreuament. Les obres van consistir primerament en l’enderroc de la construcció preexistent, per permetre posteriorment l’ampliació del radi de curvatura del vial. L’encreuament disposa d’un paviment de formigó que permet el pas de qualsevol vehicle pesat.

La resta d’esplanada de la parcel·la ha estat adaptada amb l’estesa de material d’acabat per tal que pugui ser utilitzada com a aparcament dels vehicles dels veïns i visitants.

L’obra, que ha ascendit a 11.590,19€ ha estat subvencionada pel Departament de Presidència de la Generalitat amb 6978,45€ i  executada per l’empresa Transports i Escavacions Marsol, SA. També a comptat amb la direcció tècnica de Francesc Rosell i amb la col·laboració del regidor de l’equip de govern de Viver, Josep Rubí.