Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les piscines municipals de Sant Ramon, obertes des del passat 23 de juny

El consistori va obrir-les per la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny. L’horari de la instal·lació és des de les 12:00 fins les 20:00.

DILLUNS 11 JULIOL 2022

Les piscines municipals de Sant Ramon van obrir el passat 23 de juny i estaran obertes fins el 31 d’agost. El bar de les piscines  obrirà fins el 4 de setembre.

Aquest any la gestió del bar de les piscines serà a càrrec de l’Ainara Pons Andreu. Degut a la renúncia de l’anterior arrendatària, la gestió del bar es va tornar a licitar mitjançant convocatòria pública. L’Ainara Pons va resultar guanyadora de la llicència d’ús privatiu de les instal·lacions del bar durant el termini de quatre anys, des del 2022 fins al 2025. Amb ella hi treballaran l’Emma Pons i la Júlia Pons.

El socorrista serà en Ramon Verdés Castelló, que s’ocuparà de la vigilància de les piscines de dilluns a divendres. El cap de setmana se n’ocupa un socorrista de Lleida. L’empresa que gestiona el socorrisme és SportMadness de Tarragona.

Els cursets de natació estan gestionats pel Consell Esportiu de la Segarra i seran del 4 al 29 de juliol, en diferents torns. Trobareu tota la informació referent als cursets en el següent enllaç:

https://cesegarra.cat/activitats/activitats-estiu-2022/cursets-natacio-22-sant-ramon/

 

Sant Ramon, juliol de 2022