Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Unió Musical del Bages realitza un concert al local de "La Unió" de Portell

El concert va tenir lloc el passat diumenge 3 de desembre i van participar-hi una cinquantena de músics.

DIMARTS 05 DESEMBRE 2023

La Unió Musical del Bages és una associació cultural sense ànim de lucre. Es tracta d’un grup flexible d'instruments de vent i percussió, que admet també contrabaixos i violoncels, format per músics professionals, amateurs i estudiants avançats de música.

El cap de setmana del 2 i 3 de desembre, el grup va fer una estada en diferents cases rurals de Portell amb l’objectiu de preparar el proper concert de Nadal que realitzaran l’1 de gener al teatre Kursaal de Manresa. El diumenge a la tarda, a les 16.30, després d’un dinar ofert per l’Ajuntament de Sant Ramon a tot el grup, l'agrupació va oferir un concert obert al poble.

El local de la Unió de Portell es va vestir de gala per rebre aquesta cinquantena de músics, en un concert extraordinari i inèdit. El grup va tocar peces conegudes pels assistents com ara Tribute to Amy Winehose, Abba Gold, Colplay on stage, Polka Party, Spring March, The blues Brothers revue.

L’acte va finalitzar amb els parlaments i agraïments de l’alcalde del municipi, Josep M. Ribera, del regidor de Portell Joan Marbà i del col·laborador de l’Ajuntament Toni Sala.

Galeria d'imatges