Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Unió Esportiva Sant Ramon rep la primera subvenció de l’Ajuntament

L'Ajuntament de Sant Ramon ha adjudicat 2.000 € al club per la seva activitat del 2023, mentre que la subvenció del 2024 pujarà a 2.600 €.

DIVENDRES 12 GENER 2024

Després de la recuperació del futbol al municipi de Sant Ramon 15 anys després, el consistori municipal ha adjudicat una subvenció de 2.000 € al club per a l’activitat del 2023. Així mateix, també s’ha arribat a un acord per incrementar l’import de la subvenció per a les pròximes temporades, que pujarà fins als 2.600 €.


El president del club, Josep Maria Carulla, ha agraït el pas endavant que ha fet l’Ajuntament de Sant Ramon per tal d’ajudar el club en el seu primer any: “Començar sempre és difícil perquè costa trobar patrocinadors i cal pagar moltes coses de cop, però amb aquesta subvenció agafem una mica d’aire”. Durant l’inici de la temporada, la UE Sant Ramon va subsistir amb els beneficis del bar i les ajudes dels primers espònsors, atès que la subvenció no s'ha pogut atorgar fins que el club ha estat legalment constituït, tràmit que s'havia allargat des del juny fins a finals de 2023.


Des del consistori se subratlla la importància de fomentar l’esport al municipi: “El futbol crea molta comunitat al poble i cal recolzar el club, especialment, en els seus inicis per tal que pugui durar el màxim de temporades possibles”, afirma Josep Maria Ribera, alcalde de Sant Ramon.
Ara per ara, la UE Sant Ramon es troba a la zona baixa de la classificació, però aquest fet és el menys important per al veïnat que s’ha volcat amb l’equip i omple el camp municipal cada quinze dies.

Galeria d'imatges