Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sala de Ball “L’Envelat” reobre les portes

Sant Ramon aposta per reactivar les activitats culturals, mantenint les mesures de seguretat.

DIMECRES 30 SETEMBRE 2020

La Sala de Ball “L’Envelat” de Sant Ramon torna a obrir les portes al públic reprenent així les activitats culturals en aquest equipament municipal.

Des del municipi s’aposta per l’oci i la cultura i, en aquest sentit, s’ha decidit oferir una activitat lúdica cada diumenge a la tarda com ara representacions teatrals, espectacles artístics, concerts i balls, respectant sempre les mesures de seguretat recomanades pel departament de salut i concentrant al públic en grups de sis persones.

L’envelat obrirà de nou el proper diumenge 4 d’octubre amb un concert a càrrec del grup “Pep i Mª José”. La resta d’activitats programades pels propers diumenges del  mes d’octubre seran un concert de “Banda Sonora”  un actuació de “Susanna i Xavier” i una cantada d’havaneres, gentilesa de “La Vella Lola”.

Totes les activitats s’iniciaran a les 19h, tot i que l’accés al recinte quedarà obert al públic a partir des els 18:30h. A la mitja part de les actuacions se sortejarà un regal sorpresa entre els assistents.

La iniciativa està encapçalada per l’empresa de representacions artístiques “Subirós”, amb la col·laboració de l’ajuntament de Sant Ramon.

 

Informació i reserves al 973 52 40 41 o al 675 083 508

Des de l’ajuntament apostem per la #culturasegura .