Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Ninotada destinarà els diners recaptats a la Fundació ELA Miquel Valls

La sisena edició de l'escala en hi-fi solidari de Sant Ramon serà el pròxim el dissabte 25 de novembre a la Sala de ball l'Envelat a partir de les 20 h

DIJOUS 23 NOVEMBRE 2023

Després d’un any de pausa torna La Ninotada, l’escala en hi-fi solidari organitzat per l’Associació de Joves de Sant Ramon (La Mansa). El pròxim dissabte 25 de novembre se celebrarà la gala benèfica a la sala de ball l’Envelat.

És el tercer any que es realitza un procés participatiu amb els socis de La Mansa per escollir a quina entitat es volen destinar els diners recaptats i la més votada va ser la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls.

 

És l’única entitat sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA, Esclerosi Lateral Amiotròfica. La fundació ofereix una atenció integral i específica als afectats i les seves famílies, i es proposa lluitar contra la malaltia mitjançant la investigació.

La malaltia actualment no té cura, té una evolució molt ràpida de pocs anys en la majoria de casos i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu.

La gala, que començarà a les 20, ja té una quinzena d’actuacions previstes. Durant la mitja part se sortejarà un pernil i una panera.

Sis anys de solidaritat

En les edicions anteriors els diners recaptats es van destinar a l’Associació Alba de Tàrrega, a comprar un escenari per les associacions del poble, a la protectora d’Animals de Cervera; Refugi Segarra, a Open Arms, i a la construcció del Pediàtric Càncer Centre de Barcelona. L’any 2020, la gala benèfica es va haver de suspendre a causa de la Covid-19.