Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Ninotada celebra el seu 5è aniversari

L’escala en hi-fi solidari de Sant Ramon destinarà els diners recaptats durant la gala a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil

Imatges de la gala de Ramon Simona.
Imatges de la gala de Ramon Simona.

DIJOUS 04 NOVEMBRE 2021

NOTA DE PREMSA.-

Després d’un any d’aturada obligatòria per la pandèmia torna La Ninotada, l’escala en hi-fi solidari organitzat per l’Associació de Joves de Sant Ramon (La Mansa). El pròxim dissabte 27 de novembre se celebrarà el cinquè aniversari de la gala benèfica a la sala de ball l’Envelat.

Després de realitzar un procés participatiu amb els socis de La Mansa, entre tots van escollir destinar els diners recaptats durant la gala a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

L'Hospital Sant Joan de Déu és una entitat sense ànim de lucre. Els diners recaptats es destinaran al projecte de construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona (www.paralosvalientes.com), el centre oncològic infantil més gran d'Europa i que comptarà amb les infraestructures, les eines i el valor de grans professionals per tractar i investigar el càncer infantil.

L'objectiu d'aquest nou centre és poder curar més casos que avui no tenen cura, millorar el tractament dels que sí que en tenen, minimitzar les seqüeles i poder reduir l'impacte emocional dels infants i les seves famílies, així com formar a professionals i cooperar amb hospitals de països en vies de desenvolupament.

Tothom que hi vulgui participar amb alguna actuació es pot inscriure fins al dia 23 de novembre omplint el formulari que trobaran a través de les xarxes socials de La Mansa o bé trucant al 686 320 444 (Carmina). Per als que només vinguin de públic, cal tenir en compte que l’aforament serà limitat per ordre d’arribada. No cal reserva prèvia.

La gala començarà a les 20 hores i durant la mitja part se sortejarà un pernil i una panera.

Cinc anys de solidaritat

La d’aquest novembre serà la cinquena edició de La Ninotada. En les edicions anteriors els diners recaptats es van destinar a l’Associació Alba de Tàrrega, a comprar un escenari per les associacions del poble, a la protectora d’Animals de Cervera; Refugi Segarra i a Open Arms. Aquest és el segon any que l’entitat escollida s’ha decidit a través d’un procés participatiu entre els socis de La Mansa, com ja es va fer el 2019 en què la més votada va ser Open Arms.

 

Són els professors de l'Escola de Sant Ramon (Fotografia de Ramon Simona).

Cartell de la Ninotada 2021

Per a més informació:

Carmina Marsiñach - 686 320 444 Facebook: associacio.la.mansa @lamansa_