Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La directora general de Joventut de la Generalitat visita el camp de treball de Sant Ramon

El passat dijous 14 de juliol la Directora General de Joventut, Sra. Núria Ramon, va visitar el camp de treball de Sant Ramon.

DIVENDRES 15 JULIOL 2022

La directora va ser rebuda per l’Alcalde del municipi, Josep M. Ribera. En la comitiva de la visita hi eren presents la Sra. Maricel Segú, Coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Sr. Francesc Lluch, President del Consell Comarcal de La Segarra, Sra. Anna Gomà, tècnica comarcal de joventut, Sr. Aitor Garrido i Laura Ferrer, monitors del camp de treball de Sant Ramon, Sr. Lluís Nadal i Sr. Toni Domingo, socis treballadors de la Cooperativa de Lleure Quàlia-Escola Alba, Sr. Pep Serrano, director dels serveis de l’ACJ i Sr. Victor Saló, tècnic de la Coordinació Territorial.

La visita es va dirigir en primer lloc al local de l’associació Mansa, que en aquests moments s’està utilitzant pel treball tècnic de fusteria. En segon lloc, es va anar fins a la construcció del Domo del Bosquet, on en aquests moments s’estan treballant els fonaments de l’estructura de bio-construcció.

Els participants van explicar a la comitiva els treballs tècnics que estan desenvolupant, i les moltes activitats que estan realitzant al municipi de Sant Ramon.

Segons explica l’Alcalde, Josep M. Ribera, és molt important poder acollir, per primera vegada, un camp de treball de la Generalitat a Sant Ramon i agraeix a la Direcció General de Joventut que hagi escollit Sant Ramon per realitzar-lo. Es mostra satisfet a més de poder-ho fer de la mà i amb l’organització de la Cooperativa de Lleure Quàlia-Escola Alba, pel seu bon fer i els seu component social.

Segons l’Alcalde, d’una banda els joves realitzaran tot un seguit d’activitats en les quals hi podran participar directament els joves del muncipi amb contacte directe de les associacions, de manera que es reforça el teixit associatiu local. D’altra banda, el treball tècnic que realitzen, l’estructura de fusta amb bio-construcció, tindrà un ús directe pels joves del municipi i sobretot per l’Escola.

 

Sant Ramon, 14 de juliol de 2022