Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon va haver de realitzar una actuació de reparació d'urgència a Gospi.

Una canonada de claveguera va embossar-se i, paral•lelament a això, també va haver-hi una trenca en una canonada principal d’aigua que va provocar que el poble es quedés sense subministrament.

Imatge de Gospi
Imatge de Gospi

DIMECRES 13 ABRIL 2022

NOTA DE PREMSA.-

L’AJUNTAMENT DE SANT RAMON VA HAVER DE REALITZAR UNA ACTUACIÓ DE REPARACIÓ D’URGÈNCIA A GOSPÍ

A finals del mes de gener de 2022, l’Ajuntament de Sant Ramon va haver de realitzar una sèrie d’actuacions de reparació d’urgència al nucli de Gospí.

Una canonada de claveguera va embossar-se i, paral·lelament a això, també va haver-hi una trenca en una canonada principal d’aigua que va provocar que el poble es quedés sense subministrament. Aquest fet va portar a l’equip de govern a haver d’actuar amb la màxima urgència.

Durant la reparació a més es van detectar diferents tapes de claveguera que, sorprenentment, estaven tapades per formigó i no si podia accedir. Va ser necessari trencar el paviment i substituir les tapes.

En l’actuació de reparació i van intervenir en Ramon Verdés, HIDRO-CAR, MARSOL, CEMSA i els serveis tècnics de l’Ajuntament.

El cost total de l’actuació va ser de 4.933,94 €.

En paral·lel, també es va reparar un forat en un carrer de Portell, al costat de la bàscula, i que estava pendent de pavimentar des de l’any 2020. L’actuació la va realitzar CEMSA i va tenir un cost de 1.198,20 €.

Abril, 2022.