Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon inverteix més de 26 mil euros amb les entitats municipals

La dotació econòmica que l’Ajuntament fa a les entitats permet que al municipi es realitzen activitats per a tots els públics.

Fotografia amb les entitats municipals i l'Alcalde, Aleix Bochaca.
Fotografia amb les entitats municipals i l'Alcalde, Aleix Bochaca.

DISSABTE 30 GENER 2021

Nota de premsa

 L’Ajuntament de Sant Ramon inverteix més de 26 mil euros amb les entitats municipals

La dotació econòmica que l’Ajuntament fa a les entitats permet que al municipi es realitzen activitats per a tots els públics.

L’Ajuntament de Sant Ramon a través d’un conveni de col·laboració signa amb les entitats municipals una aportació econòmica, a partir de la qual, les associacions executen les seves activitats.  

Amb total són 7 les entitats que signen el conveni amb l’ajuntament. Aquest passat any moltes de les activitats que fan les entitats, a causa de la irrupció de la Covid-19 no s’han pogut realitzar.  Tot i això, les entitats han sabut reconvertir els diners amb millores per l’entitat, sigui en infraestructures o en material fungible.

L’entitat Societat La Unió de Portell amb un pressupost de 7.067 € (ajut de l’ajuntament de 7.000 €) han arreglat el Local Social repassant la teulada, rehabilitant la porta i augmentat la potència del subministrament elèctric.

El Tennis Taula Portell amb un pressupost de 1.008,35 € (ajut de l’ajuntament de 1.000 €) s’ha invertit en material esportiu i amb la inscripció dels equips federats conjuntament amb les llicències, perquè l’activitat esportiva es va poder realitzar.

L’associació de joves amb un pressupost de 8.000€ (ajut de l’ajuntament de 7.500 €)  va projectar la SantRUNmon i també la projecció del cicle cultural “Música als jardins”. Aquests concerts es van fer amb totes les mesures de seguretat vigents al seu moment.

A Viver, l’associació de veïns i veïnes va invertir l’ajut de 2.100 €  a millorar l’aparcament del lloc on es realitza la Festa Major i es va projectar l’actuació de l’espectacle del Fadunito.  Amb el pressupost total de l’obra i l’actuació de 2.770,90 €.

A Guspi, l’associació de veïns i veïnes no es va poder realitzar la seva Festa Major i es va reconduir l’ajut de l’ajuntament de 5.000 € a millorar els emplaçaments on es porten a terme les activitats, com l’arranjament de la Capella de Sant Cosme i Sant Damià on es fan els actes religiosos durant la Festa Major i la compra d’un generador al local on es fan les festes. També s’ha fet l’assegurança de responsabilitat civil, la cursa d’orientació i l’actuació del monologuista David Sas. Totes les activitats per un  pressupost total va ser de 5.230 €.

Una altra de les entitats, és la Coral de Sant Ramon que amb un pressupost de 1.565 €  (ajut de l’ajuntament de 1.000 €) s’han adaptat a la situació actual equipant-se de mitjans tecnològics d’àudio i vídeo per no aturar l’activitat i fer arribar la música de forma telemàtica.

Finalment, a l’AMPA de l’escola s’ha concedit un ajut de 2.600 € per a material fungible, llibres i mobiliari per un pressupost total de 3.226 €.

Tots els convenis de col·laboració amb les entitats del municipi es signen presencialment amb la participació de l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, i els respectius representants de les entitats.

L’alcalde explica que aquests convenis són imprescindibles en tots els anys perquè donen vida al poble amb les seves activitats.

El cost total que l’Ajuntament ha invertit en entitats el 2020 és més de 26 mil euros.

 

Fotografia amb la representant de l'AMPA de l'escola que el dia de la fotografia de grup no va poder assistir. 

Gener, 2021.

                                              

Ajuntament de Sant Ramon

ajuntament@santramon.ddl.net