Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon instal•la el plafó informatiu a la façana de La Manresana.

Segons l’Ajuntament de Sant Ramon, la façana en si té cert valor històric, ja que és l’únic element que recorda l’existència de l’edifici. És per aquest motiu, que s’ha instal·lat un plafó informatiu que pretén reforçar el punt del valor històric i documental de l’actuació.
Imatge del plafó informatiu.
Imatge del plafó informatiu.

DIMARTS 26 FEBRER 2019

L’Ajuntament de Sant Ramon instal·la el plafó informatiu a la façana de La Manresana.

L’any passat l’Ajuntament de Sant Ramon va realitzar les obres de reparació de l’edifici de l’antic forn comunal de la Manresana. La façana objecte de la intervenció corresponia a l’única mitgera que resta en peu de l’antic edifici que albergava el forn comunal i l’Ajuntament de la Manresana. L’enderroc de l’edifici esmentat va permetre l’ampliació de la plaça, aïllant completament l’església de Sant Jaume.

Segons l’Ajuntament de Sant Ramon, la façana en si té cert valor històric, ja que és l’únic element que recorda l’existència de l’edifici. És per aquest motiu, que s’ha instal·lat un plafó informatiu que pretén reforçar el punt del valor històric i documental de l’actuació. El distintiu a la façana (tipus placa) recorda l’existència de l’edifici de l’antic forn comunal i de l’Ajuntament de la Manresana i la importància de l’ús social que prestava al seu temps.

Febrer, 2019. 

Document Actions