Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon insereix laboralment a una persona del municipi per fer tasques a l’escola.

L’Ajuntament de Sant Ramon s’ha acollit al programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya coordinat des del Consell Comarcal. A través d’aquest programa s’ha agafat una persona aturada del municipi perquè fes tasques de suport a l’escola.

Imatge de la noia a l’escola.
Imatge de la noia a l’escola.

DIMARTS 26 FEBRER 2019

L’Ajuntament de Sant Ramon insereix laboralment a una persona del municipi per fer tasques a l’escola.

L’Ajuntament de Sant Ramon s’ha acollit al programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya coordinat des del Consell Comarcal. A través d’aquest programa s’ha agafat una persona aturada del municipi perquè fes tasques de suport a l’escola. Una de les tasques on dóna suport és al menjador escolar. De fet, l’escola de Sant Ramon està al límit de ratio per alumnes fet que provoca que hi hagi més feina tot i que des d’Ensenyament no es permet ampliar el nombre de professors.

D’aquesta manera amb aquest programa l’Ajuntament ha vist una possible solució per a l’escola. Tal com explica, l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, és una manera de donar feina a una persona del poble i, a més, donar suport a l’escola. La persona inserida ha estat Tere Codina Vidal. Actualment a l’escola també hi ha un altre monitor que dóna suport a través del programa Garantia Juvenil també coordinat des del Consell Comarcal.

Febrer, 2019.