Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Ramon incorpora a través del Consell Comarcal dues persones per fer feines de brigada

L’Ajuntament de Sant Ramon, a través del Programa Treball i Formació que gestiona el Consell Comarcal de la Segarra, ha incorporat dues persones per realitzar tasques de brigada.

DIMARTS 28 JUNY 2022

L’objectiu d’aquests programes és facilitar, a les persones en situació d’atur i amb més dificultats per accedir al mercat laboral, la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los les competències professionals mitjançant experiència laboral i alhora rebre formació amb vista a facilitar-los la inserció laboral.

Aquestes persones són el Jose i l’Abdeslam, estaran 12 dies al mes al municipi de Sant Ramon, durant un any. Els demés dies estaran a altres municipis de la comarca. Realitzaran tot tipus de tasques de brigada.

De moment ja han pintat totes les tanques de les piscines municipals, els bancs del carrer Sant Jordi, diferents tanques del poble, etc. En les properes setmanes aniran realitzant diferents tasques en tots els nuclis del municipi.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha realitzat tasques d’adequació al poliesportiu municipal. S’han pintat totes les línies per part de la brigada, i s’han instal·lat noves xarxes a les porteries ja que les que hi havia estaven molt deteriorades.

  

Sant Ramon, juny de 2022.

Document Actions