Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon impulsa un taller d’educació afectiva i sexual a l’Escola Mare de Déu de la Mercè

Aquest programa, dissenyat per l’empresa Genera, està orientat a treballar la sexoafectivitat en etapes d’infantil i primària, integrant aspectes com la identitat de gènere, l’orientació sexual, les emocions, els vincles efectius i la comunicació.

Imatge de grup
Imatge de grup

DILLUNS 01 JULIOL 2024

L’Ajuntament de Sant Ramon, amb el suport del Ministeri d’Igualtat, ha organitzat un taller d’educació afectiva i sexual a l’escola Mare de Déu de la Mercè. Aquest programa, dissenyat per l’empresa Genera, està orientat a treballar la sexoafectivitat en etapes d’infantil i primària, integrant aspectes com la identitat de gènere, l’orientació sexual, les emocions, els vincles efectius i la comunicació.

El projecte inclou a tota la comunitat educativa i es basa en metodologies participatives que promouen un aprenentatge col·lectiu, essent fonamental la implicació del professorat, els infants i les famílies per garantir el seu èxit i millora contínua.

El cost del projecte ha estat de 1.610 € i per realitzar-lo l’Ajuntament ha rebut una subvenció provinent del “Pacte d’Estat contra la violència de gènere”, del Ministeri d’Igualtat, de 1.607,67 €.

Sant Ramon, Juny de 2024