Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon i l’AMPA de l’escola signen el conveni de col•laboració.

El passat mes de maig l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, va reunir-se amb la directora de l’escola, Carmina Ollé i, la presidenta de l’AMPA, Neus Rosell, i un grup de pares i mares de l’escola Mare de Déu de la Mercè, per tal de renovar i signar la subvenció de 2.400 euros que l’ajuntament de Sant Ramon cedeix des de fa anys a la nostra escola.

Moment de la signatura
Moment de la signatura

DIMARTS 02 JULIOL 2019

L’Ajuntament de Sant Ramon i l’AMPA de l’escola signen el conveni de col·laboració.

El passat mes de maig l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, va reunir-se amb la directora de l’escola, Carmina Ollé i,  la presidenta de l’AMPA, Neus Rosell,  i un grup de pares i mares de l’escola Mare de Déu de la Mercè, per tal de renovar i signar la subvenció de 2.400 euros que l’ajuntament de Sant Ramon cedeix des de fa anys a la nostra escola.

L’any passat es va destinar aquesta quantitat, en gran part, a comprar i renovar el mobiliari de les instal·lacions de la comunitat de mitjans.

Val a dir, que enguany aquesta subvenció s’ha vist incrementada amb 200 euros més, ja que la llar d’infants ha passat a formar part del projecte de l’escola. Amb aquests diners, des de l’AMPA, s’ha pogut comprar material pel pati (carretons, pales, cubells…) amb el qual juguen els infants, també equipament per l’espai del bosc (hamaques, cordes…), s’ha afegit sorra al sorral i alhora s’ha pogut canviar el taulell d’anuncis que hi ha penjat a l’entrada del centre.

Així mateix, aquesta quantitat ha contribuït en el finançament, en part, de dos tallers que s’han proposat i obert a tots els pares i mares, d’interès, creixement personal i cultural, com han estat: el taller de sexualitat a càrrec d’Anna Salvia, psicòloga i especialista en educació i salut sexual, i el taller de Carles Parellada, mestre de primària, expert educatiu i especialitzat en educació sistèmica.

Des de l’AMPA agraeix aquesta col·laboració de l’ajuntament i manifesta la voluntat de mantenir-la com renovar-la any rere any, per tal de fer créixer l’escola, els infants i les famílies en educació i valors.

Escrit per Alba Vilà

Mare i membre de l’AMPA de l’escola