Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon distingeix el Club Tennis Taula Portell amb motiu del títol de lliga

Amb motiu de la fita, l’Ajuntament de Sant Ramon ha distingit el club amb l’entrega d’una placa “en reconeixement de la consecució de la Lliga 2023-2024 de la 2a Divisió Provincial de Lleida”.

DIMECRES 15 MAIG 2024

El 4 de maig, en plenes dates de la festa major del Roser Portell, el Club Tennis Taula Portell va proclamar-se campió de la Segona Divisió Provincial de Lleida. Després de vèncer per 5-1 al CTT Borges GAP Cooperativa, els portellencs es van convertir en guanyadors de la categoria de forma matemàtica, amb una jornada encara per disputar.

Amb motiu de la fita, l’Ajuntament de Sant Ramon ha distingit el club amb l’entrega d’una placa “en reconeixement de la consecució de la Lliga 2023-2024 de la 2a Divisió Provincial de Lleida”. Els regidors, aprofitant el Ple Municipal del 14 de maig, van convidar els membres del club per fer el reconeixement públic al mateix Ajuntament.

“És un orgull tenir al municipi un club campió que s’imposa a equips amb tanta trajectòria com, per exemple, el Borges” va assegurar l’alcalde, Josep Maria Ribera, que va ser l’encarregat de fer l’entrega. “I encara és més motiu de satisfacció quan es tracta d’una entitat esportiva que supera tots els valors socials de l’esport”, va afegir.

El president del CTT Portell, Toni Sala, va agrair l’acte d’homenatge i va lliurar al consistori l’escut del club emmarcat. “Aquest obsequi ens fa molta il·lusió, més que d’altres distincions que ens han fet des d’altres entitats”, va manifestar, acompanyat pels jugadors Ivan Fernández, Lluc Vendrell, Jordi Solsona i Eloi Sala.

Galeria d'imatges