Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon destina 25.573,86 € a subvencionar les associacions municipals.

A través de diferents convenis de col•laboració que les associacions han signat amb l’Ajuntament, aquest fa les aportacions a cada entitat.

Unió Tennis Taula Portell
Unió Tennis Taula Portell

DIMARTS 08 FEBRER 2022

► Nota de premsa

L’Ajuntament de Sant Ramon destina 25.573,86 € a subvencionar les associacions municipals.

A través de diferents convenis de col·laboració que les associacions han signat amb l’Ajuntament, aquest fa les aportacions a cada entitat.

Sant Ramon.- L’Ajuntament de Sant Ramon ha destinat 25.573,86 € per subvencionar les activitats que realitzen les diferents associacions municipals.

A través de diferents convenis de col·laboració que les associacions han signat amb l’Ajuntament, aquest fa les aportacions a cada entitat.

Segons l’Alcalde, Josep Maria Ribera, el municipi de Sant Ramon té un ric teixit associatiu que durant l’any dinamitza la vida cultural, social i esportiva del municipi. És per aquest motiu que és una prioritat per l’equip de govern el recolzament a totes aquestes entitats.

 

Les entitats, han justificat on han destinat els diners rebuts:

L’entitat Societat La Unió de Portell amb un pressupost de 7.037,12 €, ha rebut una subvenció de 7.000 €, i ha adequat el local de La Unió (repicant parets i humitats, pintant el local, arreglant portes), i ha finançat les actuacions musicals, els inflables i diferents activitats de la festa major de Portell.

L’entitat Club Tennis Taula Portell amb un pressupost de 1.331,76 €, ha rebut una subvenció del 1.000 €, i els ha destinat a la compra de material necessari pel joc i a finançar les inscripcions dels jugadors.

L’entitat Associació de joves La Mansa, amb un pressupost de  7.749,05 €, ha rebut una subvenció de 7.500 €, i els ha destinat a finançar despeses de les activitats Musica als Jardins, al lloguer del local els Jardins de la Mansa, a l’activitat Mansummer, a despeses del Laberint de Palla, a la cursa d’orientació, a la Ninotada i a despeses de la SantRUNmon com ara les samarretes o el vídeo promocional de 2022.

L’entitat Associació Coral de Sant Ramon, amb un pressupost de 2.020,43 €, ha rebut una subvenció de 1.000 €, i els ha destinat a material i equipament necessari per realitzar l’activat, al reportatge del 20è aniversari, als llibrets enquadernats del concert de Nadal, entre d’altres.

L’entitat Associació de Dones Vent Serè, amb un pressupost de 1.057,45 €, ha rebut una subvenció de 900 €, i els ha destinat a finançar les jornades de promoció de l’activitat física i l’esport i les seves assegurances.

L’entitat Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Mare de Déu de la Mercè, amb un pressupost de 3.083,04 €, ha rebut una subvenció de 2.600 € i els ha destinat a la compra d’electrodomèstics amb finalitats educatives i pedagògiques, a la compra de jocs i joguines i materials per les diferents especialitats, al taller de Cabanes i l’adquisició de contes i llibres per la biblioteca de l’escola.

L’entitat Associació de Veïns de Gospí, amb un pressupost de 3.473,86 € , ha rebut una subvenció de 3.473,86  €, i els ha destinat a la compra d’un equip de so i a finançar diferents actuacions i esdeveniments per la seva Festa Major.

L’entitat Associació de Veïns de Viver, amb un pressupost de 3.439,52 €, ha rebut una subvenció de 2.100 €, i els ha destinat a finançar diferents despeses de la seva Festa Major com ara una sessió de teatre i un concert.

Dimarts, 8 de febrer de 2022.