Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Sant Ramon adjudica les obres de restauració del ferm del camí de les Feixes de Gospí

Durant el mes de desembre ha tingut lloc la corresponent licitació pública de l’obra.

DIMARTS 16 GENER 2024

El camí de les Feixes de Gospí és un dels vials que permeten la circumval·lació al nucli de Gospí. Dona accés a la part alta de la població on a part d’habitatges es troba l’església i el cementiri. El camí constitueix, també, el pas obligat per accedir a diverses masies.

El vial, construït sobre un talús natural, degut a les diferències d’assentament ha patit un deteriorament en diversos punts del camí. A més, no disposa d’una cuneta pavimentada, cosa que permet que l’aigua es filtri per sota el paviment agreujant el problema.

Segons indica l’alcalde, Josep M. Ribera, la intervenció prevista actuarà en tres punts diferents: disposar d’un sistema d’evacuació eficient de les aigües pluvials recollides per la cuneta, reforçar el ferm amb la reparació dels flonjalls i renovar la capa de paviment. A més, s’executarà un mur de contenció que reforçarà el vial.

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Nixin Cons S.L, per un import de 79.439,98 € i per executar-la s’ha aconseguit una subvenció del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya per un import de 71.495,98 €.

Galeria d'imatges