Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inicia el Casalet d'Estiu de Sant Ramon

El Casal d’Estiu va iniciar el passat 27 de juny i durarà fins el 29 de juliol. L’Ajuntament de Sant Ramon subvencionarà amb 2.500 € el casal.

DILLUNS 04 JULIOL 2022

L’entitat organitzadora és l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de Sant Ramon, la qual ha contractat la Cooperativa de Lleure Quàlia a fi de que gestioni el Casal d’Estiu amb dos monitors. Els horaris del casal són de les 9:00 fins a les 13:00, amb opció de d’acollida de 8:30 a 9:00 i de menjador fins a les 15:00 amb carmanyola.

El casal segueix la metodologia de l’educació viva, en la línia de l’escola. Aquesta es basa en respectar el desenvolupament natural de l’infant i convertir-lo en el centre dels seus propis aprenentatges. Amb la natura com a principal element, en el casal d’estiu de Sant Ramon, la majoria d’activitats són de lliure elecció i participació.

L’Ajuntament de Sant Ramon, a través del conveni que té amb l’AFA, subvenciona amb 1.500 € la contractació d’un monitor/a, i assumeix també el cost de la neteja diària que és d’uns 1.000 €.

Les inscripcions segueixen obertes. Per a més informació, podeu visitar la pàgina web de Quàlia: https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-sant-ramon-220

Sant Ramon, juliol de 2022