Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les 30 hores del “Taller d’habilitats personals i professionals a través del Coach creatiu, l’arteràpia i la pintura” a Sant Ramon.

Han estat 8 sessions intenses, en format quinzenal, on hem partit de diferents propostes i eines relacionades amb el Coach i el Creixement personal.

Imatge de grup
Imatge de grup

DIJOUS 17 JUNY 2021

NOTA DE PREMSA

Hem finalitzat les 30 hores del “Taller d’habilitats personals i professionals a través del Coach creatiu, l’arteràpia i la pintura” a Sant Ramon.

Han estat 8 sessions intenses, en format quinzenal, on hem partit de diferents propostes i eines relacionades amb el Coach i el Creixement personal, amb el múltilpe objectiu de reflexionar, expressar la mateixa mirada i experiència, experimentar amb els materials, la rica creativitat, trobar el mateix estil, compartir i donar veu a les emocions, pensaments i actituds sobre els diferents temes proposats.

En una etapa Covid i post confinament, l’expressió i la cura de la part emocional, encara té mes relleu i, fins i tot necessitat de ser escoltada i expressada en un context confortable, recordant valors i eines per acompanyar com les que afavoreix i proposen aquests tallers.

Hem tingut una assistència plena: pels tallers han passat un total de 14 persones diferents, del municipi i voltants, que han anat assistint a les diferents propostes.

El retorn de les assistents que van poder expressar a l’alcalde, Aleix Bochaca, que ens va visitar el darrer dia, ha estat molt positiu i amb ganes de més!

Cal agrair  l’esforç de l’ajuntament de Sant Ramon per haver aconseguit la subvenció atorgada per la Diputació de Lleida, a través del Pla de Cultura, per dur-lo a terme i a totes les assistents sense les quals tampoc hauria estat possible la seva realització.

Escrit de MIQUEL VALLÈS, SANT RAMON, JUNY 2021