Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el camp de treball de Sant Ramon després de dues setmanes

Els treballs i activitats han tingut un benefici directe per al veïnat del municipi.

Els membres del camp de treball, al Domo
Els membres del camp de treball, al Domo

DIMARTS 18 JULIOL 2023

Després de dues setmanes, el camp de treball de Sant Ramon ha arribat a la seva fi. Durant aquest període de temps, quinze joves d’entre catorze i disset anys s’han allotjat al Santuari de Sant Ramon mentre han treballat per al municipi i amb el veïnat, que ha tingut l’oportunitat de participar en una sèrie d’activitats. Joana Terré, coordinadora territorial de Joventut, va visitar els joves del camp de treball a Sant Ramon.

Una de les tasques destacades dels joves ha sigut la feina tècnica, en què destaca el mur de pedra seca, la pavimentació del terreny i el treball de fusteria decoratiu a l’espai del Domo, una construcció que va iniciar el mateix camp de treball de l’any passat al voltant d’un muntatge d’una cúpula geodèsica amb bioconstrucció.

A banda d’aquesta instal·lació, que tindrà un ús directe pels joves del poble i, sobretot, per a l’escola, el camp de treball ha tingut un benefici directe per al municipi. El veïnat ha pogut assistir en esdeveniments organitzats pels joves com la caminada popular fins a Portell, els jocs per a la mainada, el cinema a la fresca o el concert final al Domo.

El camp de treball ha sigut coordinat pel santramoní Toni Domingo, a través de la Cooperativa de Lleure Quàlia, i ha comptat amb el patrocini de l’Ajuntament de Sant Ramon. La Comunitat de Pares Mercedaris ha col·laborat amb el camp de treball acollint els joves al Santuari. D’altra banda, Xavi Carulla i l’equip de Carpinteria ANDY han coordinat els treballs tècnics.

Galeria d'imatges