Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major del Roser a Portell

Cada primera setmana de maig, té lloc la Festa Major del Roser a Portell, començant el dia 1 de maig amb els Dia dels Apòstols, una processó tradicional i històrica com agraïment a la pluja en època de conreus.

Imatge del moment de la Festa Major
Imatge del moment de la Festa Major

DIMECRES 08 MAIG 2024

Festa Major del Roser a Portell

Cada primera setmana de maig, té lloc la Festa Major del Roser a Portell, començant el dia 1 de maig amb els Dia dels Apòstols, una processó tradicional i històrica -com agraïment a la pluja en època de conreus- des del poble de Portell pel camí del Montrós fins al Santuari de Sant Ramon, on va celebrar-se l’ ofici solemne.

Els actes van continuar el dissabte 4 de maig amb el sopar de germanor d’ una setantena de persones al local social La Unió finalitzant amb l’ actuació de Jordi Quimera, il·lusionista professional amb una visió única de la màgia, on va ser del tot impactant i divertit alhora. L’ endemà diumenge, va tenir lloc la solemne celebració eucarística dels Padres Mercedaris del Santuari de Sant Ramon; i acte seguit, a les Antigues Escoles, es va oferir un vermut popular per a tothom.

La Festa Major del Roser va finalitzar amb el ball al local social La Unió amb la nostra estimada orquestra Banda Sonora, que des de fa molts anys fidels al nostre poble, van omplir el local de goma a gom amb unes dues-centes persones, on es varen sortejar tres magnífiques toies cortesia de Rural Apartaments, Taller Mòbil Miquel i Eurovet Veterinària, i a on es repartiren gratuïtament entrepans. Portell ha gaudit un cop més, d’ una gran festa en un poble molt petit de la comarca de La Segarra.

Maig, 2024.