Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Viver de Segarra

Celebrada el 21 de setembre, a la Festa Major de Viver de Segarra d'enguany s’ha seguit amb la idea d'omplir els carrers i les places amb activitats per a totes les edats.

Moment de la Festa Major
Moment de la Festa Major

DIJOUS 31 OCTUBRE 2019

Festa Major de Viver de Segarra.

Celebrada el 21 de setembre, a la Festa Major de Viver de Segarra d'enguany s’ha seguit amb la idea d'omplir els carrers i les places amb activitats per a totes les edats. Ja fa una colla d'anys que, després de la missa i l'aperitiu popular, la tarda del dissabte esdevé un temps per compartir entre veïns, familiars i amics: el teatre, la poesia, la màgia, el joc, entre altres, s'hi han anat donant lloc.


Aquest any, sota un cel que amenaçava pluja, s'han repetit les partides de "botifarra" al local del Cafetín, els jocs de cucanya i, al cap del vespre, les Violines han celebrat el taller de danses tradicionals abans d'oferir-nos un ball llarg ple d'emoció i noves sonoritats: recuperar el ball del fanalet i els balls col·lectius foren tot un èxit.


Des d'aquí estant, agraïm la predisposició de la gent a l'hora de participar en aquesta festa on tradició i novetat van de la mà.

Informació i fotografies de l'Ajuntament de Sant Ramon.