Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enllestides les obres de millora del carrer Cavallers de Gospí

Finalitza la tercera fase de millora dels paviments, aigua i clavegueram de Gospí després de quatre mesos d’obres

DILLUNS 13 JULIOL 2020

L’Ajuntament s’ha pogut permetre finançar el cost de les obres d'aquests dos projectes gràcies a un ajut de 34.317,40€ de la Diputació de Lleida, pel que fa al projecte “Millora de paviments i clavegueram del C/ Cavallers de Gospí” i un altre projecte que és “Millora de la xarxa d’abastament d’aigua al C/ Cavallers de Gospí” amb una subvenció de 10.309,13€ de la Generalitat de Catalunya. El cost total ha sigut de 53.319,40€, 8.692,87€ dels quals els ha aportat el mateix Ajuntament amb fons propis.

El carrer Cavallers se situa al nucli antic de Gospí, els carrers del qual presentaven un estat de degradació força avançat. Per pal·liar aquestes mancances, d’uns anys ençà l’Ajuntament de Sant Ramon va engegar una campanya de renovació de les xarxes soterrades del poble.

La primera fase va executar-se el 2013, en una part del carrer Sant Cosme. Enguany, s’ha completat la tercera fase. Renovar la xarxa de clavegueram i la d’abastament d’aigua del tram era urgent a causa de les condicions de salubritat del subsol del carrer. Així mateix, es va aprofitar la intervenció per renovar el desgastat paviment del nucli, que ha passat a ser de formigó. El total de la superfície intervinguda ha sigut de 301,07m2.

L’arquitecte tècnic encarregat de l’obra ha estat en Francesc Rosell, que ha comptat amb la col·laboració de la Gemma Manau, la regidora representant de Gospí a l’equip de govern de l’Ajuntament.

   

Obres finançades amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.