Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis d’Orient arriben a Sant Ramon tot i la pluja

La cavalcada i l'entrega de regals casa per casa es van substituir per una celebració al Santuari de Sant Ramon.

DIMARTS 09 GENER 2024

La tradicional carreta de Ses Majestats no va engalanar-se com cada 5 de gener a Sant Ramon a causa de la pluja, però aquest fet no va impedir l’arribada dels Reis d’Orient al municipi. Durant la tarda, l’Ajuntament va avisar al veïnat del canvi de plans: la celebració de la Nit de Reis es desplaçava de la Manresana al Santuari.

Després de gaudir de la coca i xocolata al claustre del Santuari, tots els assistents van entrar a dins. Els petards van avisar de l’arribada de Ses Majestats, i aquests van entrar a un Santuari ple de gom a gom entre aplaudiments, somriures i crits d’alegria. En primer lloc, el rei Melcior va llegir el seu discurs, en què va lamentar que la meteorologia no permetés dur a terme la cavalcada de manera habitual i no poguessin repartir els regals a cada casa.

A continuació, els Reis d’Orient van entregar tots els regals al mateix Santuari, amb l’ajuda dels patges, cridant a les famílies una per una. Finalment, tots els infants del poble es van fer una fotografia amb ses Majestats, que tornaven a emprendre el camí de tornada cap a l’Orient.

Galeria d'imatges