Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis d’Orient arriben a Sant Ramon i Portell

La Nit de Reis va tornar a la normalitat al municipi de Sant Ramon. Després de tres anys amb cavalcades condicionades per la COVID-19, els Reis d’Orient van recórrer el seu viatge com ho havien fet sempre: sense mascareta i entrant a les cases dels infants a repartir els regals.

Reis Sant Ramon
Reis Sant Ramon

DIMECRES 11 GENER 2023

Ses Majestats van arribar a Sant Ramon a les 18.30 h. Des de les butaques reials de la carreta del tractor que els havia transportat fins a la Segarra, els Reis d’Orient van saludar a tothom que els havia vingut a rebre. Una vegada van ser a la plaça de Sant Jaume, els patges van repartir caramels i el Rei Melcior va llegir el seu discurs tradicional. Sa Majestat va posar l’èmfasi en la solidaritat amb la resta de nenes i nens del món que enguany s’han vist afectats per diferents guerres. Després del discurs, els tres Reis d’Orient van entregar els regals als infants de la Manresana, així com a aquells que venien de fora el poble.

Tot seguit, Ses Majestats van tornar a les butaques reials i van donar el tret de sortida a la rua. Amenitzada per una xaranga que animava a la gent que esperava els Reis d’Orient des dels balcons i a tothom que els seguia a peu, la rua va finalitzar al Santuari de Sant Ramon, lloc on va començar l’entrega de regals casa per casa. Aquest 2023, fins a una quinzena de cases va rebre als Reis d’Orient a les seves llars.

Així mateix, enguany Ses Majestats també van arribar a Portell. La cavalcada es va iniciar a l’església del poble i, com a Sant Ramon, els Reis d’Orient van arribar acomodats en les butaques reials sobre d’una carreta, que es va desplaçar fins al Centre Cultural i Recreatiu “La Unió”. Acollits pels veïns de Portell, Melcior, Gaspar i Baltasar van entregar els regals a tots els infants que havien enviat la Carta als Reis d’Orient al mateix local.

D’aquesta manera, es va posar punt final a una nit màgica en aquest municipi segarrenc, en què els protagonistes van ser els més petits i, els regal més lliurats, la il·lusió i l’esperança.