Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Taller de Creativitat d’enguany es realitzarà entre el 3 i el 28 d’agost

Les places estan limitades a un màxim de 10 joves per setmana

DIMARTS 14 JULIOL 2020

El Taller de Creativitat, dirigit als joves del municipi de Sant Ramon, s’efectuarà des del dilluns 3 d’agost fins al divendres 28. Es tracta d’un taller impulsat per l’Ajuntament i l’Oficina Jove de la Segarra, que pretén oferir l’oportunitat de desenvolupar habilitats tant professionals com personals, i es portarà a terme a partir de les aportacions del tallerista Miquel Vallès.


El taller es realitzarà de dilluns a divendres de 10 h a 13 h durant les quatre setmanes del mes d’agost. Durant les edicions anteriors, el taller es portava a terme durant deu dies. Tanmateix, en aquesta edició s’ha decidit doblar el temps de durada a causa de les circumstàncies en què ens trobem.


Aquest any, les places són limitades a un màxim de 10 persones cada setmana, per tal de complir la normativa vigent i les mesures de seguretat. Per tant, els joves interessats es podran inscriure per setmanes i l’assignació de places es farà per ordre d’inscripció, que caldrà fer-la online abans del proper 24 de juliol omplint el següent formulari: https://forms.gle/ojYjNU6XMXVi6S866.


Cal remarcar que la seva realització estarà subjecta a la situació del moment respecte a l’evolució de la COVID-19. A més, també degut a la situació que estem vivint, no es podrà fer la sortida habitual a Port Aventura que ajuntava joves de tota la comarca. En lloc d’això, es valorarà realitzar un acte de cloenda en finalitzar el taller.


Per qualsevol dubte, podeu consultar a la tècnica de Joventut del Consell Comarcal de la Segarra a través del seu correu electrònic (l pipo@ccsegarra.cat) o el seu telèfon mòbil (651 996 729).