Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pot Petit actua a Sant Ramon malgrat les dificultats

Les mesures sanitàries van condicionar el concert, les entrades del qual van exhaurir-se en menys d’un dia

DILLUNS 03 AGOST 2020

El grup musical El Pot Petit va omplir l’aforament màxim permès de l’Envelat de Sant Ramon aquest dissabte 1 d’agost. Dues setmanes abans del concert, l’Ajuntament va publicar el cartell de la festa i, vint-i-quatre hores després, totes les entrades disponibles (que eren gratuïtes) ja s’havien exhaurit.


Així doncs, un total de dues-centes persones van congregar-se a l’Envelat per gaudir d’una hora d’El Pot Petit en directe. A causa de les mesures sanitàries, només van poder ocupar-se la meitat de les llotges i van distribuir-se setanta cadires per la sala de ball, quan l’any passat, durant el concert de la famosa cantant Dàmaris Gelabert, se’n van repartir més de tres-centes.


Les portes de l’Envelat van obrir-se a les 19:45 h, tres quarts d’hora abans de l’inici del concert per tal d’evitar possibles aglomeracions a la cua. A més, la festa no va disposar de servei de barra pel mateix motiu.


La companyia de teatre i animació va oferir un concert molt festiu on hi va combinar la música, els titelles, les danses i el teatre, sempre amb les seves cançons pròpies, algunes de les quals arriben als deu milions de visualitzacions a la plataforma Youtube.


D’ençà que es va decretar l’estat d’alarma, al grup li han cancel·lat més de 80 bolos. Per aquest motiu, famílies de tota Catalunya van optar per venir a veure el Pot Petit en aquesta població de la Segarra, on el concert es va portar a terme malgrat les dificultats. La cantant del grup, Helena Bagué, va agrair a l’alcalde i a l’ajuntament tot l’esforç dut a terme per fer possible aquesta festa i demostrar que la cultura és segura.


D’aquesta manera, és el segon any consecutiu que l’Envelat s’omple de gom a gom en un dels concerts emmarcats dins els Cicles Culturals de l’Ajuntament de Sant Ramon, tot i que enguany l’aforament màxim i les condicions eren totalment diferents.