Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El fair play, protagonista del 7è Torneig 12h Futsal Sant Ramon

El campionat va comptar amb deu equips i un centenar de jugadors.

DIMECRES 09 AGOST 2023

La setena edició del 12h Futsal Sant Ramon va arribar el dissabte 5 d’agost al poliesportiu del poble. Després d’assolir el rècord de participació l’any anterior, amb un total de 12 equips, enguany no es va poder igualar, tot i tenir una xifra d’equips inscrits més que notable. 10 equips, procedents de Sant Ramon, Cervera, Guissona, Aitona, Sabadell o Barcelona, van disputar el torneig de dotze hores.

L’equip guanyador va ser Tinc 7 FC, amb jugadors de Barcelona i capitanejats per Martí Casanovas, de família santramonina. A la final es van imposar als sabadellencs Nottinghuem Pressa, un dels candidats a tenir el nom més original del campionat. Els premis econòmics van ser de 400€ i 200€ per als campions i sotscampions, respectivament. El preu d’inscripció era de 125€ per equip i incloïa aigües fredes durant cada partit, un entrepà, un refresc i l’entrada gratuïta a la piscina per a cada jugador.

La final va acabar a les 21.30h i, a continuació, va tenir lloc l’entrega de premis a càrrec de l’alcalde del municipi, Josep M. Ribera, i el regidor d’esports, Roger Rubió. Tal com es destaca des del mateix consistori, la millor notícia d’aquesta edició, a banda de l’alta participació amb un centenar de jugadors, va ser el fair play vist durant les dotze hores del torneig, amb zero incidents en els 27 partits que es van disputar.

Galeria d'imatges