Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casalet d’Estiu de Sant Ramon continua en marxa

Va començar quan va acabar el curs escolar i continuarà durant tot el mes de juliol.

DIJOUS 20 JULIOL 2023

El casal d’estiu torna a Sant Ramon amb la metodologia de l’educació viva, en la línia de l’escola Mare de Déu de la Mercè. L’Associació de Famílies i Alumnes (AFA) és l’organitzadora del casalet, i ha contractat la Cooperativa de Lleure Quàlia (entitat coordinadora, també, del camp de treball de Sant Ramon) per gestionar el casal d’estiu. El casal té una durada d’un mes, des del 26 de juny fins al 28 de juliol.

La naturalesa és el principal element del casalet, en què els monitors basen la seva manera d’ensenyar a través del respecte al desenvolupament natural de l’infant per convertir-lo en el centre dels seus aprenentatges.

L’Ajuntament de Sant Ramon, mitjançant el conveni que disposa amb l’AFA, subvenciona el casal d’estiu assumint la contractació d’un monitor (1.500 €) i el cost de la neteja diària (1.000 €).

Els horaris del casal són de les 9.00 h fins a les 13.00 h, amb opció d’acollida de 8.30 h a 3.00 h i de menjador fins a les 15.00 h amb carmanyola. Encara podeu fer les inscripcions al següent enllaç: https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-sant-ramon-220.