Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carnestoltes de Sant Ramon tanca el cicle de carnavals a la Segarra

Com ja és habitual en aquest municipi, el carnestoltes se celebra una setmana després del de Cervera per tal que ambdues celebracions no coincideixin.

DIMARTS 10 MARÇ 2020

El grup de percussió femení Band Tokades va donar el tret de sortida a les 18:30 hores a ritme de batucada. La rua, que va arreplegar a totes les comparses del poble, va anar des del Passeig Sant Jordi fins a la sala de l’Envelat, on les Band Tokades enllestirien el seu bolo. 

Un cop tots els assistents van ser dins l’Envelat, va començar l’actuació musical del grup Gran Premier. A la mitja part, les diferents associacions del poble van oferir una gran varietat de dolços i tastets gratuïts per a tots els presents. Enguany, però, l’organització no va repartir premis a les millors comparses de la nit: “Es valoren totes les disfresses per igual”. Tanmateix, entre les comparses que més van destacar van ser una que representava un trenet de passatgers d’una muntanya russa i una altra que simulava una barra de bar mòbil, mentre que les persones de dalt la carrossa anaven disfressades de cambrers i servien còctels gratuïts a tothom que en volgués. 

Abans de les 23:00 hores, la festa ja havia finalitzat. El carnaval, que és organitzat per les diferents associacions municipals amb l’ajuda de l’ajuntament, va tornar a celebrar-se entre un ambient molt familiar i ple de disfresses de tota mena

.