Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 6è Torneig 12 h Futsal Sant Ramon torna tres anys després amb record d’inscripcions

Des de l’estiu del 2019, l’últim abans de la irrupció de la COVID-19, que Sant Ramon no vivia el tradicional torneig estiuenc de futbol sala. Enguany, el jovent del poble, amb la col·laboració de l’Ajuntament, va decidir reprendre l’organització de l’esdeveniment i ho va fer amb un èxit inesperat: record d’inscripcions. Per primera vegada en les sis edicions del campionat es va arribar als dotze equips masculins inscrits, xifra que representa el límit marcat per part dels organitzadors per tal que el torneig no s’allargui més de dotze hores.

Josep Maria Ribera, alcalde de Sant Ramon, amb l’equip vencedor del torneig, els guissonencs Restaurant Que Bo
Josep Maria Ribera, alcalde de Sant Ramon, amb l’equip vencedor del torneig, els guissonencs Restaurant Que Bo

DILLUNS 18 JULIOL 2022

L’inici del torneig, celebrat el dissabte 9 de juliol, va ser a les 9 h al Poliesportiu de Sant Ramon, i la fase de grups es va allargar fins a les 18 h. Dividits en tres grups de quatre, cada conjunt va disputar tres encontres abans de les rondes eliminatòries. Els dos primers classificats de cada grup i els dos millors tercers van passar als quarts de final, moment en què el recinte municipal va començar a omplir-se d’espectadors. A les semifinals, dividides en dues parts de quinze minuts, va tenir lloc la primera i única tanda de penals de la jornada. El conjunt Restaurant Que Bo, de Guissona, va imposar-se per 3 a 2 als barcelonins Raimon Isabel, tot i fallar el penal inicial.

A la final, que representava el 25è i darrer matx del dia, els vencedors dels penals es van enfrontar al Drink Team, format majoritàriament, també, per jugadors de Guissona. Aquests, però, es van veure superats pel Restaurant Que Bo per 5 a 2. Després de dues edicions consolant-se amb el subcampionat, els guissonencs van emmarcar un torneig perfecte sense perdre cap dels sis partits que van disputar i van rebre el trofeu i el premi econòmic del primer classificat (300 €), entregat per Josep Maria Ribera, alcalde del consistori municipal.

El campionat va aplegar més d’un centenar de participants i dotze equips, que van arribar de poblacions molt diverses com Mollerussa, Tàrrega, Barcelona, Guissona o Cervera, i va comptar amb dos conjunts representats per jugadors santramonins. Cal destacar que va ser la primera edició en la qual una jugadora es va inscriure en un equip masculí. Es tracta de la cerverina Maria Llobet, que va jugar al costat de l’equip local Llegendaris, eliminat a quarts de final.