Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conta-Contes a favor de la igualtat de gènere

Patrícia McGill va oferir dues sessions d’històries en contra de la discriminació de sexe als i les alumnes de l’escola “Mare de Déu de la Mercè”

DILLUNS 14 SETEMBRE 2020

A través de la subvenció del Pacte d’Estat per impulsar polítiques en igualtat de gènere i no discriminació, l’escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon va impulsar dues sessions de conta-contes per als i les alumnes del centre.

Les lectures van anar a càrrec de Patrícia McGill qui, a través de relats i personatges diversos, va transportar als infants de Sant Ramon a universos on tothom te les mateixes oportunitats i tractes.

Aquest fou el segon any que l’escola va contractar els serveis de McGill, desprès de l’èxit de la passada edició on ja es va començar a treballar en algunes línies a favor de la integració i no discriminació ciutadana. Des de l’escola s’aposta per aquesta activitat ja que és clau fer arribar el missatge al sector més petit de la població i vetllar per a un futur millor.

Les lectures de conta-contes es van celebrar respectant els grups estables de cada aula i van tindre una durada d’una hora per sessió.

L’activitat va estar subvencionada mitjançant la resolució de transferències de la Secretaria d'Estat d'Igualtat per al desenvolupament de noves o ampliades competències reservades a les entitats locals en el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, que transfereix fons als ajuntaments per al desenvolupament del Pacte d'Estat contra la violència de gènere per l'import total de vint milions d'euros. D’aquest fons a l’Ajuntament de Sant Ramon li correspongueren 780,26 euros.