Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el Casal d’Estiu de Sant Ramon, que durarà fins al 30 de juliol

L’Ajuntament subvenciona 3.000 € per a la realització del casal

Els infants del casalet, durant una de les activitats
Els infants del casalet, durant una de les activitats

DIMARTS 06 JULIOL 2021

Nota de premsa

Comença el Casal d’Estiu de Sant Ramon, que durarà fins al 30 de juliol.

L’Ajuntament subvenciona 3.000 € per a la realització del casal.

El Casal d’Estiu de Sant Ramon va començar el passat dilluns 28 de juny. Enguany acabarà el divendres 30 de juliol, sumant un total de cinc setmanes d’activitats.

L’entitat organitzadora és l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de Sant Ramon, que alhora ha contractat a la Cooperativa de Lleure Quàlia per tal que prepari un estiu ple d’aventures per als infants. Els horaris del casal són de les 9:00 h fins a les 13:00 h, amb opció de menjador fins a les 15:00 h amb carmanyola. Al casalet hi poden accedir les nenes i nens de P1 a P5, mentre que el casalot acull a tots aquells que facin entre 1r i 6è de primària. L’espai de lleure serà a l’escola de Sant Ramon i als entorns del poble.

El casal seguirà la metodologia de l’Educació Viva, seguint la línia de l’escola municipal, que es basa en respectar el desenvolupament natural de l’infant i convertir-lo en el centre dels seus propis aprenentatges. La majoria d’activitats seran de lliure elecció i participació, sempre amb la natura com a principal element.

El consistori és col·laborador del Casal d’Estiu subvencionant 3.000 € per a remunerar una de les monitores i el servei de neteja. D’aquesta manera, la tarifa final que han de pagar els usuaris acaba sent menys costosa.

Les inscripcions segueixen obertes. Per a més informació, visiteu la pàgina web de Quàlia.

Enllaç: https://lleurequalia.cat/ca/c/casal-estiu-sant-ramon-220

Sant Ramon, 2 de juliol de 2021.