Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en el primer torneig de pàdel de Sant Ramon

El campionat, que ha durat un mes, ha comptat amb 41 parelles dividides en cinc categories.

El campionat va atraure a molta gent del municipi a gaudir dels partits
El campionat va atraure a molta gent del municipi a gaudir dels partits

DIVENDRES 30 JUNY 2023

Després de finalitzar les obres de la nova zona esportiva el novembre de 2022, Sant Ramon ha celebrat el seu primer torneig de pàdel. Ho ha fet amb un èxit inesperat de participació, arribant al límit d’inscripcions. Jugadors i jugadores de la Segarra, Igualada, Granollers o Sant Cugat, entre altres, van participar en el campionat. Aquest es va dividir en cinc categories, dues de femenines i tres de masculines. El format va ser de fase de grups i, a continuació, fases eliminatòries. 

Els primers classificats de la primera categoria masculina van ser els cerverins Jordi Cregenzan i Edu Solé, del Club Esportiu Mas Duran. L’equip cerverí va repetir el premi en la primera divisió femenina gràcies a la parella formada per Ariadna Turull i Núria Morales, que van guanyar tots els partits del torneig.

Pel que fa a la resta de categories, els anoiencs Rodríguez-Muñoz van emportar-se la segona masculina, mentre que la segona femenina va ser per la parella cerverina Riu-Trilla. Jaume Llobet i Salvador Segura, per la seva banda, van ser els vencedors de la tercera divisió masculina.

Amb aquest torneig, organitzat pel dinamitzador Ivan Serrano i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Ramon, el municipi ha viscut el primer campionat que ha mantingut la pista activa gairebé cada tarda durant tot el mes de juny. Gràcies a l’alta participació i, també, al gran nivell de les jugadores i jugadors, cal destacar l’ambient que s’ha creat al voltant de la pista durant els partits, amb un poble bolcat amb aquest esport que hi acaba d’arribar.

Galeria d'imatges