Dilluns, 23 De Abril De 2018
Pl. de la Bassa, 3, Sant Ramon - 25215
Telèfon: 973524018 Fax: 973524284

18/05/2017

L'Alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, participa a l'acte de Commemoració Centenari Sr. Ramon Bonjoch Codina


Foto

El Sr. Ramon Bonjoch Codina és de Sant Ramon, nascut al nucli de La Manresana l'any 1917.

LAjuntament de Sant Ramon com a municipi natal del commemorat també va ser present a lhomenatge. Va participar lalcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, on va fer obsequi duna placa commemorativa.

L'acte va tenir lloc a la Residencia Mare Janer a Cervera.

El Sr. Ramon Bonjoch Codina neix al nucli de La Manresana (St. Ramon) el 17/05/1917. La casa familiar és al Carrer Major, 23.

Ell és el tercer de quatre germans. Tenia dues germanes més grans i un germà més petit. Actualment tots són morts. Dofici pagès, i treballava la terra des de ben petit. Va anar poc a estudi, i ell mateix comenta que no li agradava gaire. A més era molt conscient que tenia dajudar a la casa. Es va casar amb la Sra. Concepció Roma Sorribes i van tenir una filla, la Paquita. Ell i la Concepció van continuar dins la pagesia.

El Sr. Ramon socupava més de les terres i la Sra. Concepció dels animals. La seva esposa va ingressar a la residència Mare Janer lany 2009 per problemes greus de salut i aquell mateix any va morir, la nit de Nadal.

La seva filla Paquita es va casar amb el Sr. Josep Teixé i varen tenir un fill. Lúnic nét, en Ramon Teixé Bonjoch. La seva filla Paquita junt amb el seu marit i el seu fill viuen a Barcelona i visiten amb molta freqüència el Sr. Ramon Bonjoch.

Dijous, 18 de maig.


Informació addicional


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web